SEA LIFE Aquarium Oberhausen

Oberhausen, Duitsland

SEA LIFE Aquarium Oberhausen
Koop je kaartje voor SEA LIFE Aquarium Oberhausen met korting online.

Meer dan 100 verschillende soorten dieren tref je aan in het water, variërend van zeesterren en schelpdieren, tot kwallen, roggen en zelfs haaien. Het hoogtepunt (haai-light) van een bezoekje aan Sea Life Oberhausen is zonder twijfel de tunnel, 6 meter diep, in het aquarium dat de Atlantische Oceaan voorstelt.

SEA LIFE Aquarium Oberhausen Het Sea Life complex is nog relatief jong: sinds augustus 2004 kreeg Oberhausen er een nieuwe toeristische trekpleister bij vlakbij het shopping center van CentrO, Sea Life Aquarium Oberhausen. De tentoonstellingsruimte is ca. 3.300 m² groot en in totaal bevindt er zich 2.000.000 liter water in de aquaria van Sea Life Oberhausen. Met Greenpeace als partner van Sea Life wil men de bezoeker in de eerste plaats informeren over de fascinerende onderwaterwereld, maar uiteindelijk ook verwonderen aan de pracht van de aquaria. De tocht in Sea Life Oberhausen begint aan de bron van de Rijn, in het gebergte, en zo volgt men de stroming van deze rivier tot de waterloop eindigt in de Noordzee en verder in de Atlantische Oceaan. De verschillende levensvormen die je aantreft op dat traject worden weergegeven in Sea Life Oberhausen. Meer dan 100 verschillende soorten dieren tref je aan in het water, variërend van zeesterren en schelpdieren, tot kwallen, roggen en zelfs haaien. Het hoogtepunt (haai-light) van een bezoekje aan Sea Life Oberhausen is zonder twijfel de tunnel, 6 meter diep, in het aquarium dat de Atlantische Oceaan voorstelt. Abenteurpark Oberhausen Vlakbij SEA LIFE Aquarium Oberhausen bevindt zich Abenteuer Park Oberhausen. In Abenteuer Park Oberhausen beleef je een Antarctisch avontuur! Start vanaf de spectaculaire wildwaterbaan je expeditie naar de Zuidpool en maak kennis met 15 ezelspinguïns. Bekijk deze komische dieren met hun waggelende wandelgang vanuit unieke perspectieven: je spannende reis met de wildwaterbaan leidt door een glazen tunnel en voert je direct onder het zwembad van het pinguïn gebied door!

SEA LIFE Aquarium Oberhausen Korting: 30% 0 t/m 2 jaar – gratis entree Vanaf 3 jaar -van € 18,95 voor € 13,30 Geldigheid actie en tickets: t/m 30 april 2015 Excl. € 2,00 boekingskosten per order en excl. transactiekosten

Maak gebruik van deze aanbieding!