Ouwehands Dierenpark

Rhenen, Nederland

Ouwehands Dierenpark
Koop je kaartje voor Ouwehands Dierenpark met korting online.

Sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar beren en wolven samen leven.

Ouwehands Dierenpark Rhenen… Zoo avontuurlijk! Sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de unieke witte leeuwen met hun jongen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel onder de slingerende orang oetans door. Bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang zelf de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Het Berenbos In Het Berenbos leven al 20 jaar bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel. Een uniek project! Na 20 jaar intensief gebruik vertoont Het Berenbos sporen van slijtage. Tijd voor een grote renovatie. Nieuw voorjaar 2014: Expeditie Berenbos Ouwehands Dierenpark opent in het voorjaar van 2014 Expeditie Berenbos. Een bijzonder project voor de bruine beren en wolven van Ouwehands Dierenpark. Het Berenbos wordt helemaal vernieuwd met een waterval, klimroute en een dorpsplein. Jong en oud ontdekt hier op een avontuurlijk manier meer over de bruine beer en zijn bedreigingen. Nieuw: Gorilla Adventure Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan? Openingstijden Klik hier voor de openingstijden.

Korting: € 2,50 3 t/m 9 jaar – van € 18,50 voor € 16,00 10 t/m 64 jaar – van € 21,00 voor € 18,50 65+ – van € 19,00 voor € 16,50 Geldigheid actie en tickets: t/m 29 maart 2015 Excl. € 2,00 boekingskosten per order

Maak gebruik van deze aanbieding!