Dolfinarium

Harderwijk, Nederland

Dolfinarium
Koop je kaartje voor Dolfinarium met korting online.

Wil je een dagje uit met het hele gezin en zeker weten dat het voor iedereen een onvergetelijke belevenis wordt? Breng dan een bezoek aan het Dolfinarium!

Een dag om nóóit te vergeten Wil je een dagje uit met het hele gezin en zeker weten dat het voor iedereen een onvergetelijke belevenis wordt? Breng dan een bezoek aan het Dolfinarium! Daar maak je van heel dichtbij kennis met de meest bijzondere bewoners van de zee: dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, bruinvissen, roggen en haaien. Wereldkampioenen Wil je de wereld van dolfijnen ontdekken? Dat kan in onze allernieuwste show Aqua Bella. Ga met dolfijnen op reis en ervaar wat de gevolgen zijn van de vervuiling van oceanen voor hen en andere zee(zoog)dieren. Dat levert een spectaculaire en ontroerende show op die je gegarandeerd lang bij zal blijven. Aqua Bella is niet zomaar een voorstelling. In november 2013 werd deze uitgeroepen tot beste van de wereld. Openingstijden Klik hier voor meer informatie, actuele openingsdagen en –tijden.

Korting: € 5,00! 3 t/m 11 jaar – van € 25,00 voor € 20,00 vanaf 12 jaar – van € 27,50 voor € 22,50 Geldigheid actie en tickets: t/m 31 juli 2014 Excl. € 2,00 boekingskosten per order Bestel nu

Maak gebruik van deze aanbieding!