Dierenpark Emmen

Emmen, Nederland

Dierenpark Emmen
Koop je kaartje voor Dierenpark Emmen met korting online.

Dierenpark Emmen is één van de mooiste dierentuinen van Europa. Sta oog in oog met giraffen, olifanten en spelende leeuwen. Of ontdek honderden vlinders die om je hoofd fladderen.

Ontdek Dierenpark Emmen! In het wild krijg je niet gauw de kans om een dier rustig en van dichtbij te bekijken. In Dierenpark Emmen wel en vaak van heel dichtbij. Soms loop je zelfs letterlijk tussen de dieren. Omringt door vogels en apen in de tropische jungle van AmeriCasa of fladderende vlinders in de vlindertuin. Ontdek Speelexpeditie Yucatán Denk je alles gezien te hebben? Dat dacht je maar! Op onze locatie De Es bevindt zich Speelexpeditie Yucatán. Een overdekt speelparadijs waar je kunt klimmen, klauteren, glijden en varen. Er zijn boomhutten, touwbruggen, een tempel en een scheepswrak. Onderweg ontmoet je de meest wonderlijke dieren. Tot ziens in Dierenpark Emmen! Openingstijden Klik hier voor de openingstijden.

Kinderen (3 t/m 9 jaar) – van € 19,50 voor € 18,50 Volwassenen (10 t/m 64 jaar ) – van € 22,00 voor € 21,00 Senioren (65+) – van € 20,00 voor € 19,00 Geldigheid tickets: t/m 30 december 2014 Excl. € 2,00 boekingskosten per bestelling.

Maak gebruik van deze aanbieding!