Celebrations Autoverhuur

Meerdere locaties, Nederland

Celebrations Autoverhuur
Koop je kaartje voor Celebrations Autoverhuur met korting online.

Met Celebrations Autoverhuur hoeft het niet bij dromen te blijven. De Ferrari 348TS, een volbloed sportwagen met 300PK, staat geheel tot uw beschikking.

Zelf rijden in een Ferrari? Met Celebrations Autoverhuur hoeft het niet bij dromen te blijven. De Ferrari 348TS, een volbloed sportwagen met 300PK, staat geheel tot uw beschikking. In de 348ts is de prachtige V8 motor in de lengterichting geplaatst. De versnellingsbak is dwars op de motor geplaatst wat de letter “t” in de typeaanduiding verklaart. De “t” staat voor “transversale” wat overdwars in het Italiaans betekent. Ferrari gebruikte deze techniek eind jaren ’70 al voor hun succesvolle Formule 1 bolides. De letter “s” in de typeaanduiding staat voor een “targa” uitvoering. Na een uitgebreide instructie gaat u samen met een begeleider de weg op. Genieten van alles wat het merk Ferrari met zich mee brengt. Het prachtige design van de auto waarvan je voelt dat je vastgezogen wordt aan het wegdek, de acceleratie, en niet te vergeten het schitterende geluid. Kortom, de klasse straalt ervan af. De startlocaties zijn: – Vleuten – Amersfoort – Hilversum – Zwolle – Teuge – Zandvoort – Alkmaar – Zoetermeer – Roosendaal – Breda – Den Bosch – Cuijk – Venlo – Merzbrück (Bij Aachen, Duitsland) – Plaats nabij Antwerpen, België (Exacte plaats nog te bepalen)

Ferrari rijden (onder begeleiding) – 20 minuten € 59,50 Ferrari rijden (onder begeleiding) – 40 minuten € 115,00 Ferrari rijden (onder begeleiding) – 60 minuten € 169,00

Maak gebruik van deze aanbieding!