Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn, Nederland

Avonturenpark Hellendoorn
Koop je kaartje voor Avonturenpark Hellendoorn met korting online.

Verscholen in de bossen wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame en nog veel meer!

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. En er is ook nog eens superveel te beleven! Verscholen in de bossen wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame en nog veel meer! Shows & events Gedurende het hele seizoen zijn er extra shows & events. Zoals de familieshow van Kareltje & Jasmijn in het theater, het spelletjesevenement Spellendoorn in het voorjaar, een spectaculaire stuntshow in de zomer en Heksendoorn (Halloween voor families) in het najaar. Nieuw: Aquaventura slidepark* Neem deze zomer je badkleding mee naar Avonturenpark Hellendoorn en beleef de nieuwe sensatie; Aquaventura slidepark! Een outdoor slidepark van 5.000 m2 met 8 spectaculaire waterglijbanen, 3 kidsslides en een waterspeelpark. In Aquaventura beleef je een spetterend zomeravontuur met het hele gezin! Kom maar langs, als je durft! *Het slidepark is niet bij de entreeprijs inbegrepen, tickets zijn verkrijgbaar in Avonturenpark Hellendoorn Openingstijden Klik hier voor de openingstijden.

Korting: € 3,50 Entree vanaf 3 jaar – van € 21,50 voor € 18,00 Geldigheid actie/ tickets: t/m 26 oktober 2014 Excl. € 2,00 boekingskosten per order

Maak gebruik van deze aanbieding!