Attractiepark Toverland

Sevenum, Nederland

Attractiepark Toverland
Koop je kaartje voor Attractiepark Toverland met korting online.

Speciaal voor de kleine magiërs blijft het overdekte Land van Toos de hele winter open. Want al is het buiten nog zo koud, in het Land van Toos is het altijd behaaglijk warm.

Feel the Magic in Attractiepark Toverland Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur! Zowel binnen als buiten vind je tientallen attracties en uitdagende klimtoestellen. Draai rond in de theekopjes, zwier hoog door de lucht in de zweefmolen of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis. Houd je van uitdaging? Beklim dan het metershoge Survival Parcours, of maak een sensationele rit op Booster Bike. Bij deze unieke motorachtbaan raas je met 75km/uur door de bochtige baan. Gaat zelfs dat je niet snel genoeg? Waag dan een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Afgelopen jaar is Attractiepark Toverland uitgebreid met de Magische Vallei, een prachtig nieuw themagebied met maar liefst acht nieuwe attracties! Ga met de hele familie op een spetterende wildwateravontuur op Djengu River en ontmoet de Dwervels, de bijzondere bewoners van de vallei. Of maak een verdraaid magische rit in de nieuwe achtbaan Dwervelwind. En tot slot geniet je allemaal samen van een prachtige show van Katara, Fountain of Magic! Was elke dag maar zo betoverend! Magische Midzomeravonden Bezoek de Magische Midzomeravonden in Attractiepark Toverland! Geniet tot 23.00 uur van alle attracties, shows en de exotische sfeer. Op 23 en 30 juli & 6, 13 en 20 augustus 2014. Extra informatie Tickets voor 55+ers of personen met een handicap zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa van Toverland. De prijs voor het parkeren van een personenauto bedraagt € 7,00 per auto. Parkeermunten zijn verkrijgbaar aan de dagkassa van Attractiepark Toverland. Openingstijden Kijk voor actuele informatie op www.toverland.nl.

Korting: € 1,00* 90 cm – 120 cm: van € 15,50 voor € 15,00 Vanaf 120 cm: van € 24,50 voor € 23,50 Geldigheid actie en tickets: t/m 2 november 2014 Excl. € 2,00 boekingskosten per order *Niet geldig i.c.m. overige acties, kortingen, kinder-, 55+ of groepsprijzen, en niet inwisselbaar tegen contanten.

Maak gebruik van deze aanbieding!